V har altid prisgaranti på kanel.

Hos kanelkanonen tilbyder vi altid den billigste kanel 25 år. Det betyder at hvis du finder kanel til en lavere pris, så matcher vi prisen og giver 10% yderligere rabat på din ordre. På den måde er du altid sikret at du kan modtage den billigste kanel på markedet.

Pris garanti på kanel 25 år.

Sådan fungerer vores prisgaranti.

Har du fundet billigere kanel end vi tilbyder på vores side, så matcher vi prisen. Det eneste du skal gøre er, at kontakte os på kontakt@kanelkanonen.dk, og sende os et link til den hjemmeside, der har billigere kanel end os. Så matcher vi prisen og giver 10% yderligere rabat på dit køb. Så er sikre er vi på at vi har Danmarks billigste kanel 25 år.

Køb kanel nu

Prisgaranti på kanel til 25 års fødselsdag.

Derfor har vi pris garanti på kanel 25 år. 

 

Prisgaranti på kanel er din garanti for den billigste kanel til 25 års fødselsdag. Jo billigere kanel vi kan tilbyde jo mere kanel kan du give til din ven når han fylder 25 år. Det er det som vi kalder en Win Win. Vi er stolte af at kunne tilbyde prisgaranti på vores kanel. Det kan vi gøre fordi vi tager store mængder af kanel hjem på en gang. Vores kanel kommer fra Vietnam og er super godt egnet til at fejre fødselsdag med. Så det er bare at give den gas. Og med vores prisgaranti, så er der ingen undskyldning for at give den fuld skrue.

 

Kanel 25 årSå hvis du skulle mod forventning falde over nogen der sælger billigere kanel end os, så skal du ikke tøve med at kontakte os. Så vil vi være behjælpelige med at give dig Danmarks billigste kanel + 10% rabat oveni. Så bliver det altså ikke billigere. Kanel 25 år, har nok aldrig været sjovere, når man også lige har gjort et rigtigt røverkøb. Så har du måske også råd til at investere i en kanelkanonen eller noget andet sjovt, der kan spice festen lidt op. 

Derfor er prisgaranti på kanel vigitigt for os.

Det er vigtigt for hos at vi kan tilbyde prisgaranti, da vi selv siger at vi har Danmarks billigste kanel. Og det vil vi forstætte med at have. Så hvis du falder over noget billigere kanel, så siger vi også tak til dig for at gøre opmærksom på det. Så vi kan justere vores egne priser fremover. Det sikrer vi holder os evigt relevante i forholde til at være en førende udbyder af kanel til 25 års fødselsdag. 


Det er netop det som kanelkanonen er sat i verden for, og det er derfor vi er utroligt fokuseret på at lave op til det rygte. Vores brand som den billigste udbyder af kanel er vigtigt for os, og vi er glade for at I vil hjælpe os med at passe på det. Det gør i nemlig når i kontakter os hvis i finder noget billig kanel, hvor vi ikke allerede matcher prisen eller faktisk er billigere. Vi ønsker ikke at du skal købe dyr kanel, for så er vi bange for at kaneltraditionen dør, når kanel bliver for dyrt. Pris er nemlig en vigtig faktor i vor meget kanel folk i det danske land modtager. Så tak fordi i hjælper os med at skabe billig kanel 25 år.