Kanel 25 år.

Kanel 25 år: Danmarks billigeste kanel. 


Kanel 25 år er kanel til fødselsdag og er for mange en stor del af det at blive 25 år gammel. Men for mange skal dagen også fejres med andet end massere af billig kanel. Derfor vil vi i dette blogindlæg give KanelKanonens bedste bud hvordan man fejrer 25 års fødselsdag. Udover det så vil vi selvfølge også komme med vores bedste tips til hvordan man får mest muligt ud sin kanel 25 år, så man skaber den bedste fødselsdag. Og hvordan man holder den bedste fejring. Hvordan giver man kanel til 25 år? 

Man kan give kanel til 25 års fødselsdag på mange måder. Mange vælger at starte med at gøre fødselaren våd, så sidder kanalen bedre fast. Vi anbefaler at man bruger en vandpistol til dette, da det er festligt indslag til fødselsdagen.  Vi anbefaler vores egne skum vandpistoler, som mange af vores kunder har haft rigtig gode erfaringer med. Når så fødselaren er blevet godt våd kan man gå i gang med at give den gas med kanel. Her kan man enten vælge blot at kaste eller hælde kanelen ud. Man kan også gå hårdere til værks med en skumslukker eller en løvblæser.  


Men før man går alt for godt i gang, så er det selvfølgelig vigtigt, at man har sikret den rigtige stemning.  Det kræver uden tvivl den rigtige fødselsdag musik, så man kan nyde sine yndlingssange fra en transportabel højtaler. Vi anbefaler at man bruger en sound box eller en Festivalhøjtaler. 

Vandkanon til 25 års fødselsdag


 

 

Den rigtige stemning med en Festivalhøjtaler. 

For at du kan sætte den helt rigtige stemning til 25 års fødselsdag har vi indgået et samarbejde med Festivalhøjtaler.dk. så kan du få en god pris på en sound box højtaler. Det eneste det kræver at du sender en besked til os, så sørger vi få at du få en billig Festivalhøjtaler, så du kan sparke gang i enhver 25 års fødselsdag. Du kan læse mere om Festivalhøjtaler her, og se hvorfor en sound box højtaler er det rigtige valg til vaskeægte fest. 

 

 

Sound box højtaler

 

 

Her er vores bedste forslag til aktiviteter på en 25 års fødselsdag. 

Når man skal fejre en 25 års fødselsdag er det oplagt at kanel med på dagen, som et gennemgående tema. Vi kommer her med nogle forslag til hvordan man kan gøre dette. Og vi hører også meget gerne fra hvis du har nogle traditioner eller måder du fejrer 25 års fødselsdag på. 

Kanel 25 år

Kanel Udklædning

Det kan være sjovt at klæde sig ud til fødselsdag. Vi har hørt fra flere af vores kunder, at de har klædt sig ud som kanelstænger. De har bragt mange smil frem hos fødselaren.  Skal du også prøve det? 


Kanel som gave 

Kanel kan også være en sjov gave. Udover den kanel den heldige fødselar for kan man evt. give ham en pose kanel han selv kan bruge, når nogen af hans venner fylder 25 år og skal fejre med kanel. 


Spis kanel

Det er oplagt at servere f.eks. nogen kanelsnegle eller andet kanel holdig mad. Man kan evt. også byde på risengrød med kanelsukker og smør. Så kan man jo også få lidt julestemning med indover. 


Temafest 

“Jeg holdte en mega fed tema fest til min 25 års. Jeg havde sat fadølsanlæg op i haven og en festival pavilion. Så overraskede mine venner mig med kanel og jeg fik en ordentlig tur. Bagefter var der høj musik i haven fra en Sound boks og en festivalhøjtaler mine venner havde taget med.”


Hvad for noget mad kan man lave med kanel? 

Det er meget mad der indeholder kanel, og det kan være super lækkert. Vi kender alle klassikere som risengrød, kanelsnegle eller andre lækkerier. Nedenfor kommer vi med vores bud på festlig kanelmad. 


Vi gør dog opmærksomme på at vores kanel ikke er beregnet til at spise, men er perfekt til at kaste på dine venner. Grunden til det er, at det en bekostelig affære, og unødvendigt når kanalen ikke skal spises.  


Risengrød 

Risengrøden som vi alle elsker og nyder omkring juletid. 


En rister 

En rister er et skønt koncept hvor du får ristet toastbrød med smør og kanel. 


Chili con carne

Der er intet bedre end en god Chili con carne med bønner, lidt chokolade og lille skud kanel. 


Kanelkage 

Kanelkagen skal heller ikke stå tilbage for nogen. Det er blød og cremet uden at være snasket. Og smager helt fremragende. 


Varm chokolade 

En varm chokolade, skal heller ikke stå tilbage for et skud kanel. Det giver en dejlig rund smag og fornemmelse. Der bidrager til den gode stemning. 

 

Husk at tjek vores kanelpakker ud og se om det er noget for dig. 

Vi har kanelpakker i mange størrelser, så vi har også en der passer til din 25 års fødseldag.

 • 5 kg Kanel 25 år + Kaneludstyr

  Normalpris 475,00 DKK
  Normalpris Udsalgspris 475,00 DKK
  5 kg Kanel 25 år + Kaneludstyr
 • 5 kg Kanel 25 år

  Normalpris 390,00 DKK
  Normalpris 400,00 DKK Udsalgspris 390,00 DKK
  5 kg Kanel
  Udsalg
 • Kaneludstyr

  Normalpris 100,00 DKK
  Normalpris Udsalgspris 100,00 DKK
  Kaneludstyr
 • Kaneldragt

  Normalpris 65,00 DKK
  Normalpris Udsalgspris 65,00 DKK
  Kaneldragt
1 af 4