Kanel 25 år traditionen

Kaneltraditionen.

Kaneltraditionen er en gammel tradition, som ingen rigtig ved hvordan er opstået. Hvor traditionen stammer fra, er dog heller ikke så vigtigt, da vi hos KanelKanonen blot fokuserer på at holde den sjove tradition i live!


Kaneltraditionen er klart mest udbredt i Jylland og på Fyn. Men gennem de seneste år er kaneltraditionen så småt begyndt at gøre sit indtag på Sjælland.


Men hvad indebærer kaneltraditionen overhovedet?

Traditionen er meget ligetil og kan fremkomme ganske besynderlig for folk, der slet ikke kender den. Kort sagt indebærer traditionen, at såfremt man er ugift, når man fylder 25 år, så skal man overdynges med kanel.

Hos KanelKanonen har vi gennem årene set mange forskellige måder at gøre det på. Men fælles for dem alle er, at den indebærer en helt masse kanel!

Mange overrasker fødselaren på deres fødselsdag ved at kidnappe dem og binde dem fast med gaffatape til en lygtepæl, spænde dem ud på et bord eller noget helt tredje. Det er kun kreativiteten, der sætter grænserne. Derefter bliver fødselaren overdynget med vand, så kanelen sidder ekstra godt fast. Man kan sagtens bare kaste kanelen med hånden, men hvis det skal være ekstra sjovt, så kan man f.eks. bruge en løvblæser (eller som vi kalder det: KanelKanon) til virkelig at give dem en dag, som de aldrig glemmer. Hvordan det ser ud, kan du se her.

Massere af venskabelig kanelkærlighed. 


Den venskabelige kærlighed kommer til udtryk ved, at man selvfølgelig har givet fødselaren en maske og et par sikkerhedsbriller på, inden det hele finder sted. Når man så langt om længe slipper fødselaren fri, er det vigtigt at holde god afstand til personen, da mange erfarer, at fødselaren er meget tilbøjelig til at dele kanelkrammere ud til alle vennerne som tak for kanelen.